4C is een initiatief van Bert Cohen. Zijn persoonlijke missie is: zo veel mogelijk mensen zo lang, zo leuk, zo succesvol en zo zinvol mogelijk laten werken.

  • Daartoe richt hij zich sinds begin 2015 met 4C vol op het creëren van duurzame carrières in de top van de arbeidsmarkt.
  • Daarvoor was hij 20  jaar actief in recruitment/assessment. Meest recent als associate partner bij Holtrop Ravesloot, waar hij zich sinds zijn binnenkomst in 2010 richt op het vervullen van directieposities in een brede waaier van sectoren. Van 2003  tot 2009 was hij als oprichter/partner van de SHIKAR Group betrokken bij de introductie en uitbouw van een nieuw concept in de executive search. Daarvoor werkte hij bij Boyden (consultant), Korn Ferry (partner) en Futurestep (managing director Nordic/Benelux).
  • In de eerste 10 jaar van zijn werkende leven bouwde hij aan zijn management consultancyervaring bij wat nu Accenture is en bij Horringa & de Koning, later The Boston Consulting Group.
  • Bert haalde zijn kandidaats psychologie in Leiden, een gecombineerd MBA/doctoraal bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de University of Michigan, voltooide in 2010 de MMS coach opleiding en in 2015 de opleiding voor systemisch coach bij het Bert Hellinger Instituut; daarnaast doorliep hij in de loop der jaren verschillende trajecten bij het ITIP.
  • Privé is hij met hart en ziel echtgenoot en vader van 4 kinderen, yogi en gitarist.

4C werkt in een netwerk van specialisten op aanpalende gebieden, zoals executive search, gespecialiseerde coaching, assessment en arbeidsrecht.